Medicina física i rehabilitació

CESMAR utiliza en els seus Centres les últimes innovacions en l’estudi i tractament del dolor, amb un equip interdiciplinari de professionals de la salut i amb la tecnologia més avançada en electromedicina.

Valorar i tractar les patologies en la fase inicial és la millor prevenció per evitar efectes crònics. Patologies degeneratives com l’atrosis, atritis, l’oteoporosis, l’osteocontritis, entre d’altres, poden gaudir d’una important millora amb un tractament de rehabilitació adaptat a cada individu.

DIATERMIA PRODUNDA UHF

“A Cesmar Llagostera portem realitzant aquest tractament durant els últims 35 anys, amb molt bons resultats. Els nostres tractaments, com la Diatèrmia Profunda UHF, són el resultat del nostre treball de recerca, reconegut amb diversos premis internacionals”.

Els assajos realitzats a CESMAR demostren que l’aplicació d’equips d’alta freqüència en l’organisme poden variar en profunditat d’acció segons a la freqüència d’ona; la de l’equip UHF és de 8-10 cm.

Amb l’UHF, la temperatura aconseguida a l’interior de l’organisme és superior a l’aconseguida a nivell dèrmic. D’aquesta manera, resulta ser un tractament fisioterapèutic altament efectiu per a tractar el dolor i accelerar el procés de recuperació, actuant com a antiinflamatori i analgèsic.

Medicina Física i Rehabilitació

Podologia

Tractament de l’Espatlla Congelada o Capsulitis retràctil

L'espatlla, component essencial del complex cervicoescapulo-humeral, exerceix un paper fonamental en la vida quotidiana. Des de tasques laborals fins a activitats recreatives, l'espatlla participa activament en la interacció amb el nostre entorn. Tanmateix, patologies com l'espatlla congelada o capsulitis retràctil, poden comprometre greument la seva funcionalitat. La capsulitis retràctil es caracteritza per una pèrdua de l'elasticitat en la membrana sinovial i el complex capsulo...

Tractament de l'Espatlla Congelada o Capsulitis retràctil

Incontinència urinària: com la fisioteràpia pot ajudar en el tractament

La incontinència urinària és una condició comuna que afecta homes i dones de totes les edats i causa la pèrdua involuntària d'orina. Tot i que pot ser incòmoda i, de vegades, vergonyosa, és important saber que la fisioteràpia pot ser una eina efectiva en el tractament d'aquesta afecció. Què és la incontinència urinària? La incontinència urinària es refereix a la incapacitat de controlar la bufeta, cosa que resulta en la pèrdua involuntària d'orina. Hi ha diferents tipus d'incontinència...

Incontinencia urinaria

Mareig cervical i trastorns de l’equilibri

Algunes persones experimenten marejos relacionats amb problemes al coll, als quals es coneix com a marejos cérvicogènics . És comú trobar pacients els símptomes dels quals es poden arribar a prologar fins a hores. El mareig cèrvic gènic o mareig d'origen cervical sol confondre's amb el vertigen d'origen vestibular. Es pot definir el mareig cervical com un dolor al coll acompanyat de trastorns de l'equilibri. Solen ser provocats per una disfunció de la columna cervical. Els símptomes del...

Mareig cervical
 
 

Centre Mèdic de Recuperació funcional i Fisioterapia a Llagostera

Contacte

+34 972 83 02 02

C/ Ricard Casademont, 2
17240 Llagostera Girona

Horari

Dilluns: 15:30 – 20:00 h

Dimarts i dijous

9:00 – 13:30 h
15:00 – 20:00 h

Div. : 8:30 – 14:30 h

Copyright © 2024 CESMAR Llagostera. Tractament del dolor Girona.