CESMAR Podologia

La Podologia és una branca essencial de la medicina dedicada a l’estudi, diagnòstic i tractament de les malalties i alteracions que afecten el peu.

Aquesta especialitat no només es dedica a la promoció de la salut integral, sinó que també té un paper fonamental en la prevenció d’afeccions i deformitats del peu. A CESMAR Llagostera oferim respostes adecuades mitjançant tècniques diagnòstiques i tractaments adaptats a les necessitats individuals de cadascun dels nostres pacients.

Estudi Biomecànic Computeritzat

L’estudi biomecànic de la marxa és una eina essencial per a la salut dels teus peus i el teu cos en general. A través d’aquest servei, realitzem un conjunt de proves que permeten examinar el peu en posicions estàtiques i dinàmiques, amb l’objectiu de determinar la manera de caminar del pacient i prevenir i detectar anomalies.

Caminar de manera adequada no només és fonamental per a la salut dels teus peus, sinó que també pot influir en la prevenció de possibles lesions futures en altres zones del cos, com els genolls, els malucs o l’esquena.

El nostre servei d’estudi biomecànic consta de dues fases principals: una primera anàlisi mèdica en la qual explorem les teves necessitats individuals, i un estudi de la teva petjada plantar.

Els suports plantars personalitzats confeccionats amb la tècnica d’adaptació en directe, coneguda com a T.A.D, ofereixen una solució única i efectiva per a problemes com les lumbàlgies, coxàlgies, gonàlgies i dorsàlgies. A través d’aquesta avançada tècnica, es corregeixen posicions que sovint són la causa directa o l’agreujament d’aquests malestars.

Aprofundeix en com els suports plantars personalitzats amb T.A.D poden millorar la teva qualitat de vida i alleujar les molèsties associades a aquestes condicions en la nostra secció dedicada. La teva salut i comoditat són la nostra prioritat!

Suports Plantars Personalitzats

Medicina Física I Rehabilitació

Electromedicina

Podología

Tractament làser per a fongs a les ungles: una solució ràpida i efectiva

L'onicomicosi, comunament coneguda com a infecció per fongs a les ungles, és una condició persistent i desafiant que afecta nombroses persones. Caracteritzada per canvis en l'aparença de les ungles com ara decoloració, engrossiment i fragilitat, aquesta afecció no només compromet l'estètica, sinó que també pot ser dolorosa. A CESMAR Llagostera entenem la importància d'oferir un tractament efectiu per als nostres pacients. Per això, fem servir la tecnologia làser per tractar els fongs a les...

fongs a les ungles

Berrugues plantars: tractament amb làser d’alta potència

Les berrugues plantars, també conegudes com a papil·lomes, són lesions cutànies que apareixen als peus. Tot i que són petites i de naturalesa benigna, poden causar dolor i molèsties significatives. Aquestes berrugues estan provocades pel Virus del Papil·loma Humà (VPH), pertanyent a la família dels papovavirus, i solen localitzar-se a les àrees de major pressió de la planta del peu.   Ubicació i creixement de les Berrugues Plantars   Aquestes lesions hiperqueratòtiques tendeixen a...

Berrugues plantars

Peu Pla: claus per alleujar el dolor

El peu pla és una condició que implica un descens de la volta plantar, en major o menor grau. Això succeeix quan l'arc del peu és més baix del normal. Pot anar acompanyat d'una inclinació cap a dins, específicament en direcció al primer dit (peu vague). Usualment, aquesta característica es pot identificar des de la infància, i és el que comunament anomenem com "tenir poc pont al peu".   Impacte del peu pla en la salut articular   Els qui presenten un peu pla són més propensos a...

Peu Pla
 
 

Centre Mèdic de Recuperació funcional i Fisioterapia a Llagostera

Contacte

+34 972 83 02 02

C/ Ricard Casademont, 2
17240 Llagostera Girona

Horari

Dilluns: 15:30 – 20:00 h

Dimarts i dijous

9:00 – 13:30 h
15:00 – 20:00 h

Div. : 8:30 – 14:30 h

Copyright © 2024 CESMAR Llagostera. Tractament del dolor Girona.