Medicina física i rehabilitació

CESMAR utiliza en els seus Centres les últimes innovacions en l’estudi i tractament del dolor, amb un equip interdiciplinari de professionals de la salut i amb la tecnologia més avançada en electromedicina.

Valorar i tractar les patologies en la fase inicial és la millor prevenció per evitar efectes crònics. Patologies degeneratives com l’atrosis, atritis, l’oteoporosis, l’osteocontritis, entre d’altres, poden gaudir d’una important millora amb un tractament de rehabilitació adaptat a cada individu.

DIATERMIA PRODUNDA UHF

“A Cesmar Llagostera portem realitzant aquest tractament durant els últims 35 anys, amb molt bons resultats. Els nostres tractaments, com la Diatèrmia Profunda UHF, són el resultat del nostre treball de recerca, reconegut amb diversos premis internacionals”.

Els assajos realitzats a CESMAR demostren que l’aplicació d’equips d’alta freqüència en l’organisme poden variar en profunditat d’acció segons a la freqüència d’ona; la de l’equip UHF és de 8-10 cm.

Amb l’UHF, la temperatura aconseguida a l’interior de l’organisme és superior a l’aconseguida a nivell dèrmic. D’aquesta manera, resulta ser un tractament fisioterapèutic altament efectiu per a tractar el dolor i accelerar el procés de recuperació, actuant com a antiinflamatori i analgèsic.

Medicina Física i Rehabilitació

Electromedicina

Podologia

 
 

Centre Mèdic de Recuperació funcional i Fisioterapia a Llagostera

Contacte

+34 972 83 02 02

C/ Ricard Casademont, 2
17240 Llagostera Girona

Horari

Dilluns: 15:30 – 20:00 h
Dimarts, dimecres i dijous
9:00-13:30 h
15:00 – 20:00 h
Divendres: 8:30 – 14:30 h
Copyright © 2023 CESMAR Llagostera. Tractament del dolor Girona.