L’onicomicosi, comunament coneguda com a infecció per fongs a les ungles, és una condició persistent i desafiant que afecta nombroses persones. Caracteritzada per canvis en l’aparença de les ungles com ara decoloració, engrossiment i fragilitat, aquesta afecció no només compromet l’estètica, sinó que també pot ser dolorosa.

A CESMAR Llagostera entenem la importància d’oferir un tractament efectiu per als nostres pacients. Per això, fem servir la tecnologia làser per tractar els fongs a les ungles.
 

Què fa del tractament làser tan efectiu?

 
El tractament làser destaca com un mètode revolucionari contra l’onicomicosi.
Utilitza una llum làser d’alta energia que penetra profundament a l’ungla i el teixit circumdant, eliminant els fongs sense danyar les cèl·lules sanes i sense afectar de cap manera la queratina de la pell i l’ungla. Aquesta tecnologia avançada assegura un tractament precís i efectiu.
 

Avantatges del tractament làser per als fongs a les ungles

 
Eficàcia: A diferència dels mètodes tradicionals com cremes i medicaments orals, que poden trigar mesos a mostrar resultats i sovint tenen una taxa d’èxit limitada, el tractament làser proporciona la solució més efectiva.

Rapidesa: Amb sessions de quinze minuts, el tractament làser pot eliminar els fongs de manera eficient. Aquest procés accelera el creixement d’una nova ungla sana, i permet als nostres pacients veure millores en un temps relativament curt.

Seguretat: El tractament làser és un procediment no invasiu. Això ho converteix en una opció ideal per a molts pacients que busquen una solució segura, ja que és aplicat per un professional.

Prevenció: A més de tractar la infecció existent, el tractament làser pot reduir significativament la probabilitat de futures infeccions, oferint una solució a llarg termini per a l’onicomicosi.

La salut dels teus peus és vital pel teu benestar general. No permetis que el dolor o les molèsties disminueixin la teva qualitat de vida. Contacta amb CESMAR Llagostera per aconseguir una cura integral de la teva salut podal. Estem dedicats a oferir la millor atenció als nostres pacients.