Berrugues plantars

Les berrugues plantars, també conegudes com a papil·lomes, són lesions cutànies que apareixen als peus. Tot i que són petites i de naturalesa benigna, poden causar dolor i molèsties significatives. Aquestes berrugues estan provocades pel Virus del Papil·loma Humà (VPH), pertanyent a la família dels papovavirus, i solen localitzar-se a les àrees de major pressió de la planta del peu.
 

Ubicació i creixement de les Berrugues Plantars

 
Aquestes lesions hiperqueratòtiques tendeixen a desenvolupar-se a les zones de la planta del peu que suporten més pes en caminar. A causa d’aquesta pressió constant, les berrugues plantars sovint creixen cap a dins, causant un augment en el dolor i la incomoditat en caminar.
 

Símptomes

 
1. Sensació de tenir un objecte estrany, com una pedra, dins de la sabata.
2. Similitud en aparença a la tripa, però amb dolor en ser pessigades.
3. Punts negres visibles en llimar la berruga, corresponents a vasos sanguinis dilatats.
4. Pell endurida i engrossida sobre la berruga.
5. Període d’incubació variable, que es pot estendre des de 2 fins a 20 mesos, amb més freqüència d’aparició entre els 6 i els 18 mesos després de la infecció.
6. Incidència més alta en adolescents i joves, especialment aquells amb nivells elevats d’estrès o un sistema immunitari debilitat.
 

Tractament làser per a Berrugues Plantars a Cesmar Llagostera

 
A Cesmar Llagostera, oferim un tractament innovador per a les berrugues plantars: el tractament amb làser d’alta potència IR. Aquesta tècnica s’ha demostrat molt efectiva, sense necessitat d’anestèsia i sense contraindicacions amb altres medicaments. Ofereix resultats comparables als de la cirurgia, però amb l’avantatge de no deixar cicatrius i permetre que els pacients continuïn amb les seves activitats quotidianes sense dolor.

El nostre tractament làser per a les berrugues plantars ha demostrat ser una solució eficaç, escurçant significativament la durada del tractament i brindant alleujament ràpid. Si pateixes berrugues plantars, contacta amb Cesmar Llagostera per programar una cita i començar el teu camí cap a l’alleujament del dolor.