Bursitis

La bursa és un sac de membrana sinovial que es troba entre dues estructures que estan en moviment, normalment es troba al costat d’un tendó, sigui entre ossos, altres tendons o articulacions i la seva funció és esmorteir aquesta tensió i pressió entre les estructures.
 

La bursitis és la inflamació de la bursa, en general és causada per l’artritis, tendinitis, neuropaties i fractures.

 
Cursen amb un augment del dolor i excés de líquid sinovial a la bursa; les bursitis més comunes són les trocanterianes (espatlla), retrocalcànies (turmell), olecranianes (colze) i patelars (genoll).
 

Què fa el tractament amb electròlisi i amb radiofreqüència UHF tan efectiu per a la bursitis?

 
L’ús de l’electròlisi i la radiofreqüència UHF i el làser, tant l’infraroig d’alta potència com el de Co2, a la bursitis permet una reabsorció més ràpida i efectiva del líquid sinovial, millorant així, de manera més efectiva que amb altres teràpies, la situació clínica del pacient.

 

Avantatges del tractament

 

Eficàcia: A diferència de mètodes tradicionals com cremes, l’ús de gel i medicaments orals, l’efecte dels quals pot ser temporal o trigar molt de temps a mostrar resultats, el tractament mitjançant electròlisi i radiofreqüència UHF proporciona la solució més efectiva.

Rapidesa: Amb sessions d’electròlisis curtes i separades amb el temps i l’aplicació de radiofreqüència d’UHF, redueixes el líquid sinovial de la bursa permet veure millores en un temps relativament curt.

Seguretat: El tractament d’electròlisi és ecoguiat i mínimament invasiu, garantint així la seguretat del pacient i l’efectivitat de la tècnica, ja que és aplicat per un professional.

Prevenció: A més de treure la bursitis, el tractament amb radiofreqüència UHF genera una millor circulació a la zona, generant així un teixit més sa.