Rizartrosi
La rizartrosi, també coneguda com a artrosi del polze, és una condició degenerativa que afecta la base del polze i pot causar dolor, rigidesa i inflamació. Si experimentes símptomes de rizartrosi, és fonamental cercar un diagnòstic i tractament adequat per millorar la teva qualitat de vida. A Cesmar Llagostera, us oferim les millors solucions per tractar aquesta condició.
 

Símptomes de rizartrosi

 
La rizartrosi es manifesta a través de diversos símptomes, que poden incloure:

  • Dolor a la base del polze, especialment en realitzar moviments de pinça.
  • Inflamació i envermelliment a l’articulació.
  • Disminució de la força i mobilitat del polze.
  • Dificultat per realitzar activitats quotidianes que requereixin adherència.

 

Diagnòstic

 

Trapeziometacarpal osteoarthritis with subluxation.jpg. (2023, April 26). Wikimedia Commons. Retrieved 13:59, May 8, 2023 from https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=File:Trapeziometacarpal_osteoarthritis_with_subluxation.jpg&oldid=754385399.

Per fer un diagnòstic adequat, cal acudir a un especialista en fisioteràpia que valori l’abast de la rizartrosi i determini el millor tractament. A Cesmar Llagostera, els nostres fisioterapeutes estan altament qualificats per dur a terme un diagnòstic exhaustiu i personalitzat.
 

Tractaments per a la rizartrosi

 
Hi ha diverses opcions de tractament per a la rizartrosi, ia Cesmar Llagostera t’oferim les més efectives:

  1. Fisioteràpia : La fisioteràpia és una eina clau en el tractament de la rizartrosi. Els nostres professionals fan servir tècniques de mobilització, estiraments i exercicis específics que alleugen el dolor i milloren la funció del polze.
  2. Electroteràpia L’electroteràpia és una tècnica no invasiva que utilitza corrents elèctrics per alleujar el dolor i reduir la inflamació. Al nostre centre de fisioteràpia, apliquem aquesta tècnica de manera segura i eficaç.
  3. Teràpia manual : La teràpia manual és una altra opció efectiva per tractar la rizartrosi. Els nostres fisioterapeutes realitzen manipulacions i massatges a l’articulació afectada, cosa que ajuda a millorar la mobilitat i reduir el dolor.
  4. Reeducació funcional : A Cesmar Llagostera, també t’ensenyem com adaptar les teves activitats diàries per reduir l’estrès a l’articulació del polze i prevenir futurs problemes.
  5. Fèrules : Les fèrules de repòs o de mobilització ajuden a estabilitzar i protegir l’articulació, alleujant el dolor i permetent una correcta recuperació.

Si pateixes de rizartrosis i busques un centre de fisioteràpia a Girona , no dubtis en contactar-nos i demanar cita a Cesmar Llagostera . Estem preparats per ajudar-te a recuperar el teu benestar i qualitat de vida.