Tendinitis De Quervain

Les malalties més freqüents de la mà les podem catalogar com a cinc lesions que afecten més del 60% de la població activa del nostre país. Aquestes són:

  • la tendinitis De Quervain (dit polze);
  • l’artrosi de la base del polze (Rizartrosis);
  • la tendinitis de Dupuytren (flexors dels dits);
  • l’esquinç del canell i la síndrome del túnel carpià;
  • a més de contusions, traumes i petits accidents.

En aquest article ens centrarem en la tendinitis de Quervain o tendinitis de l’extensor del dit polze. És la inflamació o estenosi de la beina extensora que envolta els tendons abductors llarg del polze i extensor curt del polze. Això ocasiona dolor, inflamació i fins i tot bloqueig dels tendons quan el pacient mou el polze.

 

Patologia de la mà. Tendinitis o tenosinovitis De Quervain

Encara que no es coneix la causa exacta de la tenosinovitis de De Quervain, qualsevol activitat que depengui de moviments repetitius de la mà o el canell la pot empitjorar.

La valoració es fa mitjançant ecografia, ja que permet identificar l’engruiximent, així com la presència de líquid al voltant dels tendons a tractar.

El tractament consta de dues parts; el tractament rehabilitador antiinflamatori de caràcter regeneratiu que hi realitzem centre i el tractament conservador i de repòs a casa.

Amb el nostre protocol·litzat tractament aconseguim regenerar el tendó afecte, recuperant el màxim rang de moviment i màxim rendiment. Les lesions tractades en fase inicial eviten la presa de fàrmacs o cirurgies.

Si necessites fer un diagnòstic i tractament de la Tendinitis de Quervain, contacta amb Cesmar Llagostera. Valorem i tractem les patologies des de la fase inicial, ja que és la millor prevenció per evitar efectes crònics. A més, disposem de la tecnologia més avançada per a la teva salut. Som al carrer Ricard Casademont, 2 (17240, Llagostera – Girona). Tel. +34 972 83 02 02.