Diatèrmia Profunda UHF Profunda UHF

Segons la Societat Espanyola de Reumatologia (SER), l’artrosi és la malaltia articular més freqüent al nostre país; se sap que afecta a prop de set milions d’espanyols. Encara que avui dia no té cura, sí que existeix un tractament orientat a reduir el dolor i frenar la seva evolució: la Diatermia Profunda UHF.

 

En què consisteix la Diatèrmia Profunda UHF?

 

A mesura que el cartílag es desgasta, perd les seves propietats viscoelàstiques i triga més temps a regenerar-se. L’aplicació de Diatèrmia Profunda UHF en artrosi resulta especialment eficaç per a millorar la viscoelasticitat dels teixits a tractar, recuperant així la mobilitat i alleujant el dolor articular a causa de l’artrosi.

El procés consisteix a augmentar la temperatura de les capes de teixit amb una mena de freqüència que aconsegueix una gran profunditat d’acció calorífica repartida uniformement. Aquesta aplicació es realitza mitjançant l’aparell UHF (Radiofreqüència UHF), que disposa d’una freqüència d’emissió de 433.9 Mhz.

Els assajos realitzats a CESMAR demostren que l’aplicació d’equips d’alta freqüència en l’organisme poden variar en profunditat d’acció segons a la freqüència d’ona; la de l’equip UHF és de 8-10 cm.

Amb la UHF, la temperatura aconseguida a l’interior de l’organisme és superior a l’aconseguida a nivell dèrmic. D’aquesta manera, resulta ser un tractament fisioterapèutic altament efectiu per a tractar el dolor i accelerar el procés de recuperació, actuant com a antiinflamatori i analgèsic.

A més de tractar el dolor, també s’obtenen els millors resultats en patologies articulars i extra articulars que hagi evolucionat en fibrosi o calcificacions.

A Cesmar Llagostera portem realitzant aquest tractament durant els últims 35 anys, amb molt bons resultats. Els nostres tractaments, com la DIATèRMIA PROFUNDA UHF, són el resultat del nostre treball de recerca, reconegut amb diversos premis internacionals.

Per a més informació, contacta amb nosaltres trucant al Tel. +34 972 83 02 02.