Què es la Fibromiàlgia?

 

La fibromiàlgia és una malaltia crònica que es caracteritza per dolor múscul esquelètic generalitzat, amb una exagerada hipersensibilitat a múltiples punts predefinits, sense alteracions orgàniques demostrables. Habitualment es relaciona amb una gran varietat de símptomes, entre els quals destaquen la fatiga persistent, el son no reparador, la rigidesa generalitzada i els símptomes ansiós-depressius.

És un trastorn que causa dolors musculars i fatiga (cansament). Les persones amb fibromiàlgia tenen “punts hipersensibles” al cos. Aquests es troben en àrees com: el coll, les espatlles, l’esquena, els malucs, els braços i les cames. Els punts hipersensibles fan mal en pressionar-los.

 

Causes i Símptomes

 

Les causes de la fibromiàlgia són desconegudes. Certs factors poden estar relacionats amb aquest trastorn, encara que la fibromiàlgia també pot passar per si sola.

Les persones que pateixen de fibromiàlgia poden també tenir altres símptomes, com ara dificultat per dormir, rigidesa al matí, mals de cap, períodes menstruals dolorosos, sensació de formigueig o adormiment a les mans i els peus, falta de memòria o dificultat per concentrar-se.

 

Tractament per a Fibromiàlgia

 

Per a les patologies musculars, amb els nostres tractaments podem millorar el rendiment de la zona a tractar i, reduint i/o eliminant tota la simptomatologia que acompanya aquesta patologia.

A nivell de la fibromiàlgia, i, tenint en compte que és una patologia crònica; els nostres tractaments ajuden a millorar la qualitat de vida ia fer les activitats de la vida diària amb la major independència possible i amb la màxima efectivitat, reduint al màxim els components dolor, rigidesa i augmentant el rang de moviment.

La combinació dels nostres tractaments protocol·litzats individualment segons les característiques físiques, emocionals i estructurals, a més del quadre fibromiàlgic present, dins del camp de l’electromedicina i la fisioteràpia, permeten una millora simptomàtica amb resultats efectius, eficaços i duradors en el temps.

Contacta amb nosaltres per a saber-ne més sobre el nostre tractament per a Fibromiàlgia.